Zwolle, april 2018

We zijn in overleg met de gemeente over de invoering van een talentenregeling.  Die naam doet vooral vermoeden dat het hier alleen gaat om kinderen die een uitzonderlijk talent hebben en die in dans en muziek uitblinken of op hoog niveau kunnen Meedoen..... dat is ook zo .....,  MAAR we willen daar ook andere bijzondere kinderen voor in aanmerking laten komen, die wellicht wat meer moeite hebben of moeten doen om sowieso ergens aan mee te kunnen doen  .... EN kinderen die laten we maar zeggen wat meer aandcht nodig hebben om zich gezond te kunnen ontwikkelen en mee te kunnen in onze maatschappij.

 

VAKANTIENIEUWS

Na een succesvolle eerste editie van de Zwolse Stadscamping in 2017, organiseert Travers Welzijn dit jaar wederom een Stadscamping. Dit jaar zetten zij - van 27 juli t/m 3 augustus - 15 gezinstenten neer bij Voetbalvereniging HTC aan de Brinkhoekweg in Zwolle. Een mooi terrein met goede faciliteiten omringd door bos, water en tal van mogelijkheden om allerlei sport – en spel activiteiten te organiseren.

Vanaf nu zijn zij op zoek naar Zwolse gezinnen die om welke reden dan ook niet op vakantie kunnen. Met deze vakantie beleven gezinnen een week vol plezier in de zomervakantie. Elk gezin krijgt de beschikking over een eigen gezinstent. Voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben betaalt Stichting Meedoen Zwolle de gevraagde bijdrage.

Ken je – of ben je - een gezin dat houdt van buiten zijn? Slapen op een luchtbed als een uitdaging ziet? Het gezellig vindt om samen te koken, te helpen bij de activiteiten etc.?

Meld je dan aan door de gegevens hieronder aan te leveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gevraagde gegevens zijn nodig om de Stadscamping goed te organiseren en ons goed te kunnen voorbereiden op de komst van de gezinnen. De gegevens worden in september 2018 verwijderd. Wij laten je dan z.s.m. weten of je kunt deelnemen aan deze Zwolse unieke vakantieweek!

Naam aanmelder en contactgegevens (adres, telefoonnummer, emailadres)

Meld je je eigen gezin aan of doe je dit vanuit een organisatie?

Samenstelling gezin (naam een leeftijd)

Kom je wel/niet in aanmerking voor de bijdrage door Stichting Meedoen Zwolle

Waarom meld je je of dit gezin aan?

Mocht je nog vragen hebben mag je natuurlijk ook even bellen, dat kan met Helga van den Berg, 06-46766340 of met Elske Heinen, 06-34947560.

 

 SPORT  en   VAKANTIENIEUWS

PEC Zwolle/ Regio Zwolle United, Landstede sportcentrum en SportService Zwolle hebben wederom de handen ineen geslagen om in week 31 (30 juli t/m 3 augustus) tijdens de zomervakantie kinderen uit groep 6, 7 en 8 van basisscholen uit de gemeente Zwolle, die om wat voor reden dan ook niet op zomervakantie kunnen, een sportieve, leuke en educatieve week te bieden, onder de naam Kids United Sport Zwolle (KUSZ). Samen met verschillende partners, partijen en sportverenigingen trachten we een week neer te zetten, waarbij plezier, vitaliteit en Fair Play als rode draad door de sportieve activiteiten loopt.

Doel van de week is: Kinderen – uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool uit gemeente Zwolle - die niet op vakantie kunnen (om financiële redenen, scheiding of andere redenen) een plezierige week te bieden door ze kennis laten maken met sport(verenigingen).

    • Het stimuleren van de breedtesport door de inzet van topsporters (PEC Zwolle voetbal, Landstede basketbal, Morrenhof Jansen Dalfsen handbal en Regio Zwolle volleybal)   OF       Een educatieve week aanbieden rondom thema's als vitaliteit/gezondheid, samenwerken en winnen & verliezen.

kosten bedragen € 10,- per kind (BEKOSTIGD DOOR STICHTING KIND IN BEELD) voor de hele week en in totaal bieden we ruimte voor 45 kinderen om aan deze tweede editie van KUSZ mee te doen. Het programma zal zijn van maandag t/m vrijdag van ± 11.00 – 15.00 uur.

In de bijlage van deze mail heb ik de flyer met opgavestrook toegevoegd. Deze kan per kind ingevuld worden en retour gegeven worden aan een medewerker van SportService Zwolle, t.b.v. ondergetekende, of opgestuurd worden naar (postzegel niet nodig):

SportService Zwolle

t.b.v. Koen Tip

Antwoordnummer 3347

8000 WB Zwolle

Tevens kan opgeven via de mail ook, door onderstaande vragen te beantwoorden en digitaal te sturen:

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer ouder/ verzorger

E-mailadres Shirtmaat

Lid van een sportvereniging                        nee/ ja (welke)

Dieetwensen

Ik hoop op een positieve reactie van u terug. Mocht u nog vragen/ opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag.

Met sportieve groet,

 Sportservice

Koen Tip

Buurtsportcoach Berkum – Pierik