Zwolle, april 2018

We zijn in overleg met de gemeente over de invoering van een talentenregeling.  Die naam doet vooral vermoeden dat het hier alleen gaat om kinderen die een uitzonderlijk talent hebben en die in dans en muziek uitblinken of op hoog niveau kunnen Meedoen..... dat is ook zo .....,  MAAR we willen daar ook andere bijzondere kinderen voor in aanmerking laten komne, die wellicht wat meer moeite hebben of moeten doen om sowieso ergens aan mee te kunnen doen  .... EN kinderen die laten we maar zeggen wat meer aandcht nodig hebben om zich gezond te kunnen ontwikkelen en mee te kunnen in onze maatschappij.

 Verder zijn we achter de schermen bezig om uw aanvragen digitaal te kunnen verwerken, zodat dit sneller kan en we meer tijd over houden voor de afhandeling van vragen en in te spelen op bijzonderheden.

 

mei 2018

Vind jij hardlopen leuk en lijkt het jou wel tof om een keer mee te doen aan een wedstrijd? Schrijf je dan nu in voor de Wavin 4 Engelse Mijlen van Zwolle op zaterdag 9 juni (op die dag is ook de halve marathon van Zwolle). Samen met PEC Zwolle United heeft Wavin geregeld dat 50 kinderen gratis mee kunnen doen. Je hoeft dus geen inschrijfgeld te betalen en krijgt naast een shirt zelfs gratis hardloopschoenen. Om goed getraind aan de start te verschijnen, kun je vooraf meedoen aan looptrainingen, die afwisselend een keer per week plaats vinden in het Wezenlandenpark of in het MAC3PARK stadion bij PEC Zwolle! De wekelijkse trainingen zijn al gestart, maar je kunt op elk gewenst moment mee gaan doen.

Voor meer informatie hebben we een flyer bijgevoegd en aanmelden kan via https://promotions.wavin.com/renmaatjes . Hier vind je nog meer informatie en het inschrijfformulier. Meld je snel aan, want VOL=VOL. Voor vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En er is ook nog een filmpje gemaakt: https://we.tl/EhCdqFG03C om al vast in de stemming te komen. ‘Word jij ook renmaatje?’