We willen onze klanten in de crisistijd helpen.  Wij werken samen met de coalitienoodhulp, waarin ook het Noodfonds Zwolle is vertegenwoordigd.  U kunt daarover meer lezen op hun website.  www.noodfondszwolle/coalitienoodhulp/

 

Door de crisis zijn veel activiteiten niet doorgegaan en moeten veel zaken uitgesteld worden. schoolreisjes, maar ook dansles bijv. gaan allemaal niet door.   Dit heeft ook financiële gevolgen.  Daar wil het bestuur gepast mee omgaan.   Muziek- en dansscholen  behoeven de ontvangen bijdragen voor dansles niet terug te betalen.  Zij kunnen desgewenst met ons overleggen. 

 

In 2020 zitten we in een overgangsjaar.  Samen met de gemeente proberen we te komen tot één loket waar u alle benodigde kindaanvragen kunt doen.   ER moet wel worden uitgezocht bij wie de uitvoering daarvan komt te liggen, omdat er sommige regelingen zijn die de overheid moet uitvoeren en niet kan uitbesteden aan anderen, zoals onze stichting. Hoe dan ook, het moet voor u makkelijker en beter worden om alle kindbenodigdheden te kunnen krijgen of het nu gaat om een schoolreisje, sport of dansles.  Het wordt dan allemaal op 1 plek aangeboden.  We hebben daar nu al een voorloper van : www.kindloketzwolle.nl.  

Meer nieuws

We hebben extra budget voor kinderen die iets extra's nodig hebben. U kunt daarnaar vragen wanneer uw kind wat meer individuele aandacht nodig heeft of met extra les verder kan komen.  Het gaat daarbij om de (gezonde) ontwikkeling van uw kind, maar ook de mogelijke ontwikkeling van zijn of haar talent. Het is dan wel nodig dat u met behulp van de organisatie de aanvraag onderbouwd. Dat kan ook eenvoudig zijn doordat zij aan ons een bericht sturen (mailen) waarom uw kind dat beetje extra nodig heeft en/of verdient.   We werken hierin samen met Sportfonds Jeugd.

Ook hiervoor werken we graag samen met organiserende partijen. Ook zij kunnen ons benaderen voor een kind dat bij hen les heeft of een andere activiteit nodig heeft.