We hebben voor 2019 extra budget voor kinderen die iets extra's nodig hebben. U kunt daarnaar vragen wanneer uw kind wat meer individuele aandacht nodig heeft of met extra les verder kan komen.  Het gaat daarbij om de (gezonde) ontwikkeling van uw kind, maar ook de mogelijke ontwikkeling van zijn of haar talent. Het is dan wel nodig dat u met behulp van de organisatie de aanvraag onderbouwd. Dat kan ook eenvoudig zijn doordat zij aan ons een bericht sturen (mailen) waarom uw kind dat beetje extra nodig heeft en/of verdient.   We werken hierin samen met Sportfonds Jeugd.

Ook hiervoor werken we graag samen met organiserende partijen. Ook zij kunnen ons benaderen voor een kind dat bij hen les heeft of een andere activiteit nodig heeft.

Nieuwsbrief

Het bestuur wil onze klanten graag informeren over mogelijke activiteiten voor kinderen, waarbij we samen werken met verschillende organiserende partijen, zoals Stichting Kind In Beeld en Stichting Present. We zijn van plan om 2 keer per jaar een nieuwbrief te versturen.

SPORT    St. Meedoen Zwolle werkt mee aan SPORTSPEKTAKEL in Zwolle. https://sportiefzwolle.nl/vakantie-sport-spektakel-in-teken-van-os.html

Enquete

St. Meedoen werkt er aan mee om helder te krijgen of mensen met een andere uitkering dan van de gemeente (bijv. UWV) ook gebruik maken van de extra regelingen van de gemeente Zwolle. Als u op de link klikt kunt u ons helpen daarmee. Vragenlijst minimavoorzieningen