Het Vergeten Kind is een organisatie die activiteiten aanbied. Zij hebben ons benadert om een leuke sinterklaasuitje voor het hele gezin aan te bieden, te weten Sint Express Tour    Op zondag 26 november 2017 vindt de Sint Express Tour plaats. Er gaan dan 2 treinen rijden vanaf 2 opstapplaatsen in Nederland. Deze treinen leggen verschillende routes af en gaan langs verschillende stations. Op deze stations worden kinderen opgehaald. In totaal maximaal 500 personen per trein, waarvan maximaal 250 kinderen. Uiteindelijk komen de treinen aan in Amersfoort waar de kinderen op een locatie (Rijtuigenloods) een ntmoeting met de Sint gaan krijgen en waar allerlei activiteiten plaatsvinden.    De treinreis gaat naar en van de locatie in Amersfoort. Het verblijf op de locatie (uitgebreide lunch, deelname aan activiteiten en een voorstelling van Woezel en Pip waarin de Sint zijn intrede doet) De kinderen mogen een persoonlijk cadeau kiezen dmv een verlanglijstje. Wat wij niet vergoeden is het vervoer van huis naar station en weer terug. Als u wilt meegaan met de tour kunt st. Meedoen Zwolle contact opnemen, zodat wij kunnen kijken of we u op de lijst kunnen zetten.

 

St. Meedoen werkt ook samen met Stichting Kind in beeld sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij hebben ook een heel leuk sinterklaasfeest, klikt u hier maar op: sinterklaasfeest

pdfsinterklaas   let wel opgeven voor 27 oktober !

 

 

 

 Dansnieuws: Stichting Meedoen Zwolle vergoedt ook dansles. We werken daarvoor samen met enkele dansscholen, waar onder XOXO en DIFF. Hieronder recent nieuws van hen:

pdfXOXO

DIFF