Het bestuur heeft in overleg met de gemeente Zwolle, Noodfonds Zwolle en Jeugdsportfonds besloten tot de vorming van 1 loket voor kindbenodigdheden.

Wat heeft u daar aan ?

Let wel: Alleen professionele hulp- en dienstverleners kunnen bij het Noodfonds aanvragen. Wanneer u voor uw kind aanspraak wilt maken op het Noodfonds dan kunt u daarvoor het beste bij uw de u bekende hulpinstantie navraag doen.

  •  NIEUW is dat we vanuit st. Meedoen voor onze bestaande klanten ook aanvragen in behandeling kunnen nemen voor (team)SPORT. U kunt dus bij ons aanvragen voor een schoolreisje maar ook voor voetbal.  U hoeft niet (voor hetzelfde kind) verschillende aanvragen te doen.  (Individuele sportbeoefening kunnen we alleen vergoeden wanneer uw kind om een speciale reden niet aan teamsport kan doen.)  Wij vragen u dan om toestemming om de aanvraag voor u te doen bij het JeugdSportFonds. Het voordeel is dat wij uw gegevens al hebben en u niet een tussenpersoon of intermediair hoeft te zoeken die de aanvraag voor u kan doen.

 

 Via deze link gaat u naar onze nieuwe web-site (in ontwikkeling) waar u op 1 plek meerdere zaken kunt vinden.: kindloket zwolle

Enquete

St. Meedoen werkt er aan mee om helder te krijgen of mensen met een andere uitkering dan van de gemeente (bijv. UWV) ook gebruik maken van de extra regelingen van de gemeente Zwolle. Als u op de link klikt kunt u ons helpen daarmee. Vragenlijst minimavoorzieningen