Het bestuur heeft in overleg met de gemeente Zwolle, Noodfonds Zwolle en Jeugdsportfonds besloten tot de vorming van 1 loket voor kindbenodigdheden.

Wat heeft u daar aan ?

Let wel: Alleen professionele hulp- en dienstverleners kunnen bij het Noodfonds aanvragen. Wanneer u voor uw kind aanspraak wilt maken op het Noodfonds dan kunt u daarvoor het beste bij uw de u bekende hulpinstantie navraag doen.

 

  • NIEUW is dat we vanuit st. Meedoen voor onze bestaande klanten ook aanvragen in behandeling kunnen nemen voor (team)SPORT. U kunt dus bij ons aanvragen voor een schoolreisje maar ook voor voetbal.  U hoeft niet (voor hetzelfde kind) verschillende aanvragen te doen.  (Individuele sportbeoefening kunnen we alleen vergoeden wanneer uw kind om een speciale reden niet aan teamsport kan doen.)  Wij vragen u dan om toestemming om de aanvraag voor u te doen bij het JeugdSportFonds. Het voordeel is dat wij uw gegevens al hebben en u niet een tussenpersoon of intermediair hoeft te zoeken die de aanvraag voor u kan doen.

 

 

Via deze link gaat u naar onze nieuwe web-site (in ontwikkeling) waar u op 1 plek meerdere zaken kunt vinden.: kindloket zwolle