Voor het openluchtbad kunnen geen aanvragen meer worden ingediend, omdat er geen abbonnementen meer kunnen worden uitgegeven binnen een zeer korte termijn.  Aanvragen moeten namelijk op tijd worden ingediend om ons en het openluchtbad voldoende tijd te geven om e.e.a. te verwerken. We hebben daarom onderaan deze pagina telkens de sluitingsdatum vermeld.

Er zijn niettemin heel veel aanvragen binnen gekomen, waardoor deze actie een groot succes is geworden.  We hopendit volgend jaar te kunnen voortzetten !!

 

U kunt via het digitale aanvraagformulier op deze site ook een Seizoensabbonnement voor het Openluchtbad aanvragen.  Het Openluchtbad is een vrijwilligersorganisatie. Ouders worden gevraagd om mee te helpen. Daarom kunt u voor u en uw kind een (gezins)abbonnement aanvragen.

Wij kunnen dit alleen betalen als  u het volgende doet:

  1. U dient een aanvraag via deze website bij st. Meedoen Zwolle in , waarbij u uw inkomensspecificatie(s) meestuurt.
  2. U wacht op de bevestigingsbrief van st.Meedoen .
  3. St. Meedoen  stuurt ook bericht naar het Openluchtbad. Zij gaan – binnen één week -   met u bellen voor het maken van een afspraak op het Openluchtbad. Ga NIET zonder afspraak naar het zwembad.
  4. Als de afspraak is gemaakt, neemt u van uzelf en uw kinderen goede foto’s (op uw iPhone) mee naar het zwembad. Wanneer u geen foto’s hebt, kunnen de kinderen meekomen. Er worden dan ter plekke foto’s gemaakt.
  5. Tijdens dit bezoek aan het zwembad worden de abonnementen aangevraagd en afspraken gemaakt voor het vrijwilligerswerk. (Het Openluchtbad is namelijk een vereniging die met vrijwilligers werkt. Iedere vader (of moeder) doet per seizoen, per gezin 6 uur vrijwilligerswerk.) Er wordt een account aangemaakt. Door daar op in te loggen kunt u zien op welke tijdstippen u bent ingeroosterd voor het vrijwilligerswerk.

Vanaf dit moment mag u, of mogen de kinderen zwemmen. Na ongeveer een week liggen de pasjes klaar om afgehaald te worden.

Denk er aan: nooit de pasjes vergeten mee te nemen of vergeten het vrijwilligerswerk te doen. De pasjes kunnend dan geblokkeerd worden, u, of uw kinderen kunnen dan niet meer zwemmen.

Stichting Meedoen Zwolle en het Openluchtbad willen samenwerken met andere organisaties zodat de kinderen die onder hun zorg vallen ook gebruik kunnen maken van het Openluchtbad.  We roepen professionals op om  een aanvraag in te dienen als ze dat willen.

N.B. Vraag op tijd aan !!   De uiterste aanvraagdatum  is 15 juli  !!!!!