Stichting Meedoen heeft in overleg met de gemeente besloten met ingang van 1-1-2021 te stoppen met de uitvoering van de regelingen die zij tot nu toe uitvoerden. Deze zijn nl. opgenomen in een nieuwe  KINDREGELING. De gemeente heeft deze via het uitvoeringsbureau waarmee we voorheen al samenwerkten beschikbaar gesteld met ingang van dit jaar.  Deze heeft nog meer mogelijheden dan wat u voorheen gewend was. De Kindregeling kunt u aanvragen via  www.kindloketzwolle.nl.  Bij dringende vragen kunt u mailen naar kindloket@zwolle.nl.  (Hoe de regeling werkt vindt u op de pagina " Nieuws: Nieuwe kindregeling " op deze website.!!!!)  

Stichting Meedoen Zwolle blijft wel bestaan.  Het bestuur gaat zich toeleggen op meer samenwerking tussen bestaande organisaties en het mogelijk maken van nieuwe dingen, projecten voor kinderen !!

Daarnaast wil het bestuur bijdragen wanneer gebruikmaking van de de gewone (kind)regelingen niet kan of niet voldoende is. We zetten ons ook in voor kinderen die bijzondere omstandigheden hebben of een moeilijke periode doormaken en daarom extra steun nodig hebben

In het kader van onze samenwerking met het Kindloket van de gemeente is afgesproken dat zij beoordelen of op grond van het inkomen (ouders van) kinderen in aanmerking kunnen komen.  Zij kunnen dan namelijk  ook beoordelen of het gevraagde niet kan vallen onder de gemeentelijke (kind)regelingen,  Het kindloket kan dan in overleg met en met instemming van de ouders de aanvraag doorverwijzen naar Stichting Meedoen. Het bestuur van de Stichting Meedoen beoordeelt de aanvraag aan de hand van de doelstelling van de stichting.

De gemeente wordt van tijd tot tijd geïnformeerd over de beleidscriteria van het bestuur. Alleen met toestemming van de ouders wordt de gemeente geïnformeerd over de beslissing in een individueel geval.

Leest u voor de mogelijkheden de pagina hierboven " Voor Wie ". U kunt verder ook naar de mogelijkheden informeren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de ochtenden te bellen naar 038-4984432.

.

 

 

.

.: