Welkom op onze web-site

Stichting Meedoen Zwolle is een onafhankelijke stichting dat in de gemeente Zwolle ondersteuning voor de ontwikkeling van kinderen geeft wanneer dit via bestaande voorzieningen en gemeentelijke regelingen niet mogelijk is.  Voor de bestaande mogelijkheden verwijzen we naar de gemeentelijke website of www.kindloketzwolle.nl.

 Het doel van Stichting Meedoen is: het voorkomen van sociaal isolement van kinderen in de schoolgaande leeftijd. Het behoeft geen betoog dat dit van groot belang is voor het kind. In de tweede plaats is het ook een maatschappelijk belang want de kinderen vormen de toekomstige samenleving !

Laat alle kinderen meedoen!

Stichting Meedoen Zwolle kan helpen door initiatieven ten behoeve van de participatie van kinderen te financieren of in individuele gevallen bij te dragen. Dat laatste doen we graag op voorspraak van een professional of door middel van onze samenwerking met het Kindloket.  Voor een bijzondere vraag dat niet via de bestaande regeling(en) van het kindloket kan worden ingevuld, kunt u zich tot hen wenden.  Dat kan zelfs via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.