Stichting Meedoen heeft in overleg met de gemeente besloten te stoppen met de uitvoering van de regelingen met ingang van 1 januari 2021.

De gemeente gaat via het uitvoeringsbureau waarmee we voorheen al samenwerkten de nieuwe Kindregeling beschikbaar stellen.  Deze heeft nog meer mogelijheden dan wat u voorheen gewend was.

Het is daarom niet nodig om in de laatste weken van dit jaar nog een aanvraag in te dienen.  U kunt immers over een paar weken aanspraak maken op de nieuw kindregeling.

Aanvragen gaat dan via  www.kindloketzwolle.nl.  Het formulier komt z.s.m. daar beschikbaar.

Bij dringende vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe de regeling werkt vindt u op de pagina " Nieuws: Nieuwe kindregeling " op deze website.!!!!

  

Stichting Meedoen Zwolle blijft wel bestaan.  Het bestuur gaat zich toeleggen op meer samenwerking tussen bestaande organisaties, het mogelijk maken van nieuwe dingen, projecten voor kinderen !!

Daarnaast zetten ze zich in voor speciale benodigdheden voor kinderen die bijzondere omstandigheden hebben of een moeilijke periode doormaken en daarom wel extra steun kunnen gebruiken.

U kunt bij de medewerkers van het uitvoeringsbureau daarnaar vragen.

Dit geldt ook voor organisatoren of aanbieders van jeugdactiviteiten die met bijzondere (hulp)vragen te maken krijgen of die zich willen inzetten voor onze doelgroep.

Kijkt u ook op de pagina "plusregeling" op deze website.

 

.

.: