Uw aanvraag kunt u, bij voorkeur, digitaal indienen. Wij kunnen uw aanvraag dan sneller en beter in behandeling nemen. 

LET OP !:

  • U moet wel een inkomensspecificatie UPloaden of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u dit jaar voor het eerst aanvraagt. 

Bij ouder(s) met een bijstandsuitkering kunnen we dit met hun toestemming ook zelf navragen. 

U kunt ook een actuele brief van de gemeente Uploaden of mailen waarin staat dat u Langdurigheidstoeslag of een bijdrage van de Scholierenregeling krijgt.

  • Verder moet u in elk geval ook een bestand uploaden van de kosten van de activiteit en aan wie het betaald moet worden. Dit kan een brief of mail van school zijn of een brief of mail van aanmelding bij de muziek- of dansschool.

U krijgt geen retourmail of bevestigingsbericht. Wij proberen uw aanvraag z.s.m. te beantwoorden, nadat we de aanvraag ook daadwerkelijk bekeken of beoordeeld hebben.

n.b.  Wist u dat u bij de sociale wijkteams of op het stadskantoor kunt u papieren brieven scannen, zodat u ze via de computer kunt opsturen  !!

Vraag direct digitaal aan >

Indien u niet in de gelegenheid bent uw aanvraag digitaal in te vullen, dan kunt een aanvraagformulier invullen en opsturen.  Deze is hier te downloaden en ook op te vragen via telefoon 038 4984432 ('s morgens) of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ouders/verzorgers (of hulpverleners* namens hen) kunnen hun ingevulde aanvraagformulier (met in elk geval een kopie van het laatste maandinkomen en een bewijsstuk van de activiteit) opsturen naar:

Stichting Meedoen Zwolle
Postbus 30002
8003 CA Zwolle

Om een goede afhandeling van de aanvragen te kunnen krijgen, werken we graag samen met hulpverleningsorganisaties. Bij de Sociale Wijkteams kunt u vragen om u te helpen met het invullen van het formulier. Zij mogen namens (en met ondertekening van) u de aanvragen invullen.

Vraag direct digitaal aan >